Yığılca Nozul İmalatı

Yığılca Nozul İmalatı +90 534 528 90 11

Yığılca Nozul İmalatı
Yığılca Nozul İmalatı

Güvensan Makina, Yığılca Nozul İmalatı yapan fason makine yedek parça üreticisidir. Son teknoloji makina parkurumuzla; otomotivden sanayiye, savunma sistemlerinden beyaz eşyaya kadar farklı birçok pazar için müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik hassas ve kaliteli üretimler gerçekleştirmekteyiz. Sorunsuz ve kaliteli bir üretim için hammaddeleri titizlikle seçmekteyiz. Hammadde seçimi sonrası üretim aşamasında her türlü metali kullanmaktayız. Firmamız her ne kadar İstanbul’da yer alsa da tüm Türkiye’ye kesintisiz hizmet sağlamaktadır. Siz de Yığılca Nozul İmalatı yapan bir firma arıyorsanız web sitemiz üzerinde bulunan iletişim kanallarından bize ulaşabilirsiniz.

Yığılca Nozul Üretimi

Büyük sanayi ortamları, geniş kapsamlı işletmeler, barajlar, yangın ve sulama gibi alanlarda kullanılan nozullar pek çok sektör için bir ihtiyaçtır. Hayatın her alanında etkin şekilde nozul parçası kullanılmaya başlanmıştır. Güvensan Makine olarak; demir çelik, kağıt, kimya, gıda… gibi pek çok sektörün ihtiyaçlarını karşılayacak çeşitli püskürtme (jet, atomize, fan perde, içi boş konik, içi dolu konik) özellikli nozul imalatını, kaliteli hammadde kullanarak hızlı ve titiz bir şekilde yapmaktayız.

Nozullar 5 temel unsura göre sınıflandırılmaktadır.

Bunlar:

materyali; plastik, metal vs.

basınç dayanımı; düşük, orta, yüksek basınç

bağlantı şekli; dişli, jaklı vs.

püskürtme miktarı; 30gr/dk-1000 gr/dk vb.

püskürtme şekli; çizgisel, dairesel, yelpaze

Nozullar, tek parça olabilecekleri gibi, birkaç parçadan da oluşabilirler. Farklı miktarda su püskürtebilirler, farklı basınçlarda çalışabilirler, bağlantı şekilleri farklı olabilir, püskürtme miktarları ve şekilleri farklı olabilir. Bu çeşitliliğin nedeni, geçmişten günümüze birçok farklı ihtiyaç için farklı nozul tasarımları geliştirilmiştir ve geliştirilmeye devam edilmektedir. Her geçen gün yeni ihtiyaçlar için yeni ürünler piyasaya sürülmektedir. Hatta eski versiyonlar güncellenerek daha kullanışlı hale getirilmektedir. Bu nedenle piyasada nozul çeşidi çok fazla miktarda bulunmaktadır. Yığılca Nozul İmalatı yapan bir firma arıyorsanız Güvensan Makina ile iletişime geçin.