Kavak Savunma Sanayi Yedek Parça İmalatı

Kavak Savunma Sanayi Yedek Parça İmalatı +90 534 528 90 11

Kavak Savunma Sanayi Yedek Parça İmalatı
Kavak Savunma Sanayi Yedek Parça İmalatı

Güvensan Makina, Kavak Savunma Sanayi Yedek Parça İmalatı yapan fason makine yedek parça üreticisidir. Son teknoloji makina parkurumuzla; otomotivden sanayiye, savunma sistemlerinden beyaz eşyaya kadar farklı birçok pazar için müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik hassas ve kaliteli üretimler gerçekleştirmekteyiz. Sorunsuz ve kaliteli bir üretim için hammaddeleri titizlikle seçmekteyiz. Hammadde seçimi sonrası üretim aşamasında her türlü metali kullanmaktayız. Uçak, tank gibi savunma sanayi ürünleri için CNC torna, CNC freze tezgahları vasıtası ile yedek parça üretmekteyiz. Firmamız her ne kadar İstanbul’da yer alsa da tüm Türkiye’ye kesintisiz hizmet sağlamaktadır. Siz de Kavak Savunma Sanayi Yedek Parça İmalatı yapan bir firma arıyorsanız web sitemiz üzerinde bulunan iletişim kanallarından bize ulaşabilirsiniz.

Kavak Savunma Sanayi Yedek Parça Üretimi

Güvensan Makina; talaşlı üretim, seri imalat ve fason üretim konusunda sahip olduğu uzman kadrosuyla tecrübeli ve birikimli firmalarındandır. Savunma Sanayi gibi pek çok sektörde ihtiyaçlara yönelik yedek parça üretimi yapmaktayız. Yılların tecrübesi ile savunma sanayinin tedarikçisi olmaya devam ettiğimiz her gün kendimizi geliştiriyor ve yeni gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Yerli savunma sanayisine katkı sağlamak milli ve yerli üretime destek olmak amacı ile kaliteli hammadde ile seri ve spesifik ürünlerin imalatlarını gerçekleştiren Güvensan Makina; oryantasyon eğitim araçları (uçak, helikopter, zırhlı araçlar) insansız hava aracı yedek parçaları, kalıp imalatı üretimini gerçekleştirmektedir. Firmamız, tasarım sürecinden itibaren uzman mühendis kadrosu ile dizayn, kalıp üretim prosesleri ve nihai ürün eksenli olarak çalışmalarını yürütmektedir.

Güvensan Makina olarak mili bir görev bilinci ile makine parkını revize de etmiştir. Kalite ve sistem testlerinden sonra yetkilendirilen şirketimiz savunma sanayimizin ihtiyacı olan tasarım, prototip imalatı, seri imalatları, özel imalatlar ve ürün geliştirme sistematik olarak üretmektedir. Doğal olarak imzaladığımız gizlilik sözleşmelerine istinaden ve tersine mühendislik ilkelerimize bağlı olarak bu alanda üretimini yaptığımız ürünleri sergilemiyoruz.  Bu ilkeye bağlı olarak da makine parkımıza ilişkin hiçbir görsel web sitemizde yer almamaktadır. Kavak Savunma Sanayi Yedek Parça üretimi yapan bir firma olarak, sorumluluk almakta ve tüm ihtiyaçlarınıza hızlı çözümler üretmekteyiz.